Aquaflex hüvelysúly készlet

Aquaflex - hüvelysúly készlet medencealapi izmok erősítése

Hüvelyi súlyok a hüvely izomzatának erősítésére

A nőknél leggyakrabban a szülést követően meggyengülnek a medencealapi izmok, amelyek a hüvelyt is feszesen tartják. Ez vezethet a szexuális élet minőségének romlásához.

Az Aquaflex segítségével a hüvely feszessége visszanyerhető.

Az hüvely izomzatát edzeni a medencealapi izmok erősítésével lehet. A hüvelyi súly nem a klasszikus intimtorna segédeszköze. A hatása azon alapul, hogy a hüvelybe helyezett súlyt az izmok reflexesen igyekeznek bent tartani, tehát akaratlanul is feszülnek. Ha feszülnek az izmok, akkor munkát végeznek és erősödnek. Naponta mindössze 20 percig kell a súlyt használni, és közben akár főzhetsz, vasalhatsz is. 

A hüvelyi súlyok használatával a hüvely izomzata karbantartható!

A rendszeres testedzés mellett sokan nem gondolnak a medencealapi izmok edzésére, pedig a ezeknek az izmoknak az állapotán is múlhat az, hogy a szexuális együttlétek során a partnerek milyen intenzitással tudják ingerelni egymást.

Az Aquaflex-szel elkerülhető, hogy a szülés után meggyengüljön a hüvely.

Az Aquaflex-szel végzett hüvelyi torna hozzájárul ahhoz, hogy a hüvely könnyen tudjon regenerálódni a szülés után, illetve a későbbi inkontinencia kialakulásának kockázata is csökken, ha a medencealapi izmokat rendszeresen edzik a súlyokkal.

Ára: 17 900 Ft

Az intim izomzat karbantartása fontos, mert a meggyengült, kitágult hüvely fogékonyabb a fertőzésekre. A meggyengült intim izomzat egyéb tünetekkel, például inkontinenciával (akaratlan vizeletcsepegés) is járhat, erősítése nélkül pedig később szövődményei is lehetnek, pl. húgyhólyagsérvet is okozhat. Az Aquaflex használatával elkerülhető a későbbi sebészi vagy lézeres beavatkozás.

Az Aquaflex súlykészletre egy év garanciát adunk.

Figyelmeztetés!

A hüvelyi súlyokat nem ajánljuk, ha a medencealapi izmok nagyon gyengék vagy a kismedence anatómiailag deformálódott, erőteljesen süllyedt, előreesett a méh.