Női egészségcsomag AKCIÓ!

Jön a tél, támad a FELFÁZÁS!

A novemberrel nemcsak a forralt bor szezonja és a karácsonyi készülődés első hulláma jön el, de a hőmérséklet esésével a nőgyógyászati szakrendelőket egyre többen keresik fel húgyúti, kismedencei panaszokkal. Aki hajlamos ezekre a betegségekre, az tudja, hogy a kismedencei szervek, és gyakran a hüvely gyulladásai is összefügghetnek egymással.

Készülj fel a téli szezonra egészségügyi tesztcsomagunkkal!

A terhességi tesztekhez hasonlóan működő női egészségügyi tesztek segítséget nyújtanak a diagnosztizálásban. Használatuk a szakorvossal egyeztetve meggyorsítja a diagnózis felállítását, iránytűt biztosítanak a megelőzéshez, és megóvhatnak nem megfelelő vény nélküli készítmények vásárlásától is. A csomag 5 darab hüvelyi pH-tesztet, 3 darab húgyútifertőzés-tesztet és egy hüvelygomba-tesztet tartalmaz.

Mire jó a pH-teszt?

A hüvely pH-jának megváltozása fertőzésre tehet fogékonnyá, és ez visszafelé is igaz: egy-egy kezdődő fertőzés megváltoztathatja a hüvely kémhatását. Ha rendszeresen ellenőrzöd a hüvelyed pH-ját kritikus időszakban, – például mikor elkezd hidegebb lenni az idő – akkor már a komolyabb betegség kialakulása előtt megelőzheted a bajt. Egy doboz 5 db pH-tesztet tartalmaz, hogy többször is lecsekkolhasd, hogy érzi magát a hüvelyed.

Mire jó a húgyútifertőzés-teszt?

A húgyúti fertőzés enyhébb panaszok esetén is könnyen kimutatható a vizeletsugaras teszttel. A szervezeted a fertőzés megfékezésére fehérvérsejteket és kémiai anyagokat bocsát ki, melyeket a teszt négy különböző mezője külön képes kimutatni. Így az orvosodat már első találkozásotokkor tájékoztathatod az eredményről, hogy gyorsan a betegség nyakára taposhass. A csomag 3 db tesztcsíkot tartalmaz.

Mire jó a hüvelygomba-teszt?

Ismerjük be, a legtöbb nő nem szeret orvoshoz menni a fájdalmas viszketés tünetével; ilyenkor első utunk a patikába vezet vény nélkül kapható hüvelygomba elleni krémért vagy kúpért. Ám égő, viszkető érzést a hüvelyben nem csak gomba okozhat! Sokunkkal fordul elő, hogy a tünetek a kúpok, krémek használata ellenére sem enyhülnek, így végül muszáj mégis felkeresni az orvost. Joggal érezhetjük ilyenkor, hogy fölösleges kört futottunk. Ezért hüvelygomba gyanúja esetén érdemes előbb megbizonyosodni a fertőzésről!

A csomag tartalma

    • 5 db-os Geratherm hüvelyi pH-teszt (ajánlott fogyasztói ár: 2590 Ft.),
    • 3db-os Geratherm húgyútifertőzés-teszt (ajánlott fogyasztói ár: 1690 Ft.),
    • és egy Geratherm hüvelygomba-teszt(ajánlott fogyasztói ár: 4990 Ft.).
    • +1 bónusz: most ingyen kiszállítjuk!

Az ajánlat november 30-ig vagy a készlet erejéig érvényes!
Rendeld meg most, hogy ritkán lásd a nőgyógyászt!

A három teszt ára együttesen 9270 Ft.

Az akció keretében azonban 6200 Ft-os áron lehet a tiéd a tesztcsomag!

INGYENES KISZÁLLÍTÁSSAL!